• Menu
  • Search
  • Language
WSI Global clients Icon

Globale Kunder

“To me, business isn’t about wearing suits or pleasing stockholders. It’s about being true to yourself, your ideas and focusing on the essentials”

– Richard Branson

Hvem er WSIs Kunder?

Vores kunder kommer fra virksomheder af alle størrelser rundt om i verden – fra en lille landskabsvirksomhed til en globalt FMCG. Vores kunder er normalt lidt anderledes ved at de følger deres egne regler og aldrig leverer gennemsnitligt. De er drevet af en dybere følelse af formål og nægter at være bare et andet selskab på et overfyldt marked. Det giver os store med glædelige udfordringer.

Men når sandheden skal frem så vi finder disse dristige visioner spændende og berusende. Hvem ønsker ikke at være en del af noget stort og meningsfuldt?

Med hvert nyt projekt skubber vi til ekstremerne af kreativitet og markedsføringsresultater. Altid lære noget nyt, bryde igennem gamle paradigmer og opdage bedre måder at hjælpe vores kunder med at realisere deres vision ved at udnytte internettets fulde muligheder.

“WSI ved, hvordan man laver marketing magi på et stramt budget.”
– Elizabeth Cox
For lidt over to årtier siden begyndte WSI med et digitalt marketingagentur i Canada med et simpelt fokus på at hjælpe virksomheder med at udnytte det bedste af internettet. Mange års fokus på omkostninger og tusindvis af kunders succeser har hjulpet os med at udvide vores forretning til hundredvis af kontorer i over 80 lande.

Professional Services er en strategisk division af WSI designet til at hjælpe kunder med at vokse ud over deres lokale region til nye, uudnyttede markeder over hele verden. Udfordringen for mange virksomheder, der ønsker at ekspandere globalt, er ofte manglen på lokal markedets digitale ekspertise. En af WSIs mange fordele er vores globale fodaftryk, og med WSI kan kunder penetrere nye markeder med mindre investeringer. Hvert WSI-bureau leverer både lokalt markedsføringskendskab og markedsmæssig tilstedeværelse, som kan bidrage til at danne grundlag for markedsudvidelse. Uanset om du ønsker at søge vækst i et eller ti lande, kan WSI nemt hjælpe dig.

Få kontakt med en ekspert i dag!