• Menu
  • Search
  • Language

WSI – en del af Fællesskabet

“Vi er mest lykkelige, når vi bidrager med det bedste vi kan.”

– Robert F Kennedy

Som du sikkert har oplevet, er tid, energi og ressourcer investeret i at hjælpe andre mennesker ofte kilden til den største glæde, hvilket giver os en følelse af mening langt ud over det, vi kan finde i erhvervslivet alene.

Som en global organisation er vi meget aktive i en række formål der hjælper både enkeltpersoner og lokalsamfund. Fra Make Child Poverty History (MCPH) til at støtte og coache unge eller håbende iværksættere gennem arrangementer som ”Startup Weekend” og vores ”Young Entrepreneurs Scholarship Program”. Vores interesser og lidenskaber er så forskellige som der er ansatte i vores organisation.

Gør fattigdom blandt børn historie

Vi er mest stolte af vores arbejde med Make Child Poverty History (MCPH). MCPH-organisationen er et igangværende globalt program, der mobiliserer ressourcer og bringer sammen enkeltpersoner og organisationer med henblik på at udrydde børnefattigdom. Initiativet begyndte, da WSI’s bestyrelsesmedlemmer besluttede, at det var på tide at tage mere aktive skridt for at afslutte børnefattigdom på globalt plan.

Mount Kilimanjaro

På verdens top for at rejse penge til Make Child Poverty History.

 

Make Child Poverty History

Get in touch and learn how WSI can help your business.