• Menu
  • Search
  • Language

WSI Digital Marketing Services

Når du investerer i WSIs digitale marketingløsninger, får du adgang til nogle af de bedste kapaciteter i branchen. Vi ved, at din virksomhed er unik, og en standardløsning vil ikke stå mål med dine forventninger.

Vi tager tid til at forstå din organisation og kunder, og derefter opbygge en strategi, der er tilpasset og i stand til at levere fantastiske resultater.

Over to årtier af erfaring har lært os, hvordan man skaber det ‘umulige’.

Vores digitale løsninger er primært centreret omkring fire centrale strategiske elementer: website, search, social og mobile. Vi dækker digital marketing fra A til Z. Via dialog med vores konsulenter vil du opdage det fulde omfang af vores digitale marketingtjenester og specialiteter.

“Jeg skøjter hen til hvor pucken kommer, ikke hvor den er.”

– Wayne Gretzky

Partnerskab med WSI

er mere end en investering i digitale marketingtjenester. Vi bringer den fred i sindet, som kun 20 års erfaring kan levere.

WSI Services

Hjemmesider spiller stadig en afgørende rolle i en digital marketingstrategi. Hjemmesider er stedet hvor virksomhed eller brand historie og information deles på en integreret, holistisk og kontrolleret måde. Alle veje fører til din hjemmeside, og det er via din hjemmeside du begynder at konvertere en besøgende til en betalende kunde. Din hjemmeside giver også det nødvendige brændstof til søgemaskiner (fx Google, Bing) for derigennem at dele dine fantastiske produkter og tjenester med mennesker over hele verden. Din digitale marketing succes afhænger i høj grad af din hjemmeside, og derfor tilbyder WSI en række tjenester til at understøtte højt ydende hjemmesider, hvoraf nogle omfatter:

Når du har brug for at tiltrække personer, der søger dit produkt eller din tjeneste, giver Search Marketing en måde at "øjeblikkeligt" forbinde dit websted med disse potentielle kunder. Disse taktikker varierer afhængigt af dine overordnede mål og nuværende måde at arbejde med marketing på. Nogle af WSIs search løsninger omfatter pay-per-click (PPC), displayannoncer, retargeting og søgemaskineoptimeringskampagner. Hver af disse taktikker har evnen til at drive flere potentielle kunder til dit websted, hvilket betyder flere muligheder for at lave salg og øge fortjenesten.

“Internettet bliver byens torv for morgendagens globale landsby
Social Media har hjulpet med at personalisere samspillet mellem mennesker og brands. Da de fleste i dag er komfortable på hverdagens platforme som Facebook, LinkedIn eller Snapchat, øger vi evnen til at skabe meningsfuld og personlig kommunikation. Forhold skaber følelser og følelser påvirker sindet. WSI er specialiseret i en række sociale løsninger, der kan bruges til at udvikle dybere relationer med ligesindede individer.

Flere mennesker bruger mobiltelefoner end nogen anden digital enhed.

“Hvis dine planer ikke inkluderer mobil, er dine planer ikke færdige” – Wendy Clark (SVP Coca-Cola)
I dag er det afgørende, at du starter din digitale markedsføringsstrategi fra et mobilt første perspektiv, da flere mennesker vil se og interagere med dit brand på deres telefon, end de vil på deres stationære eller bærbare computer. I 2012, da Facebook besluttede at vedtage en mobil første strategi for at nå de næste milliarder brugere, var det et signal om, hvad der skulle komme. I 2015 meddelte Google officielt, at flere mennesker udfører søgninger på mobiltelefoner, end de gør via desktops. WSI har en række innovative og traditionelle marketingløsninger til kunderne for at udnytte den eksplosive mobile trend. Traditionelle løsninger omfatter:

Kontakt os og hør hvordan WSI kan hjælpe din forretning.